Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Βελτιώστε την ποιότητα της επιδερμίδας σας, ενώ ξεκουράζεστε....

Βασικά είναι πολύ σημαντικό να κοιμόμαστε 8 ώρες κάθε νύχτα. Αλλά επίσης πολύ σημαντικό είναι να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας προτού κοιμηθούμε. Πολύ συχνά παραβλέπουμε τον κατάλληλο καθαρισμό και την ενυδάτωση του προσώπου μας την νύχτα.
Με το πέρασμα του χρόνου όμως η μη περιποίηση της επιδερμίδας έχει άσχημα αποτελέσματα και έτσι δεν φαίνεται καθόλου υγιής.
Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης βοηθά στην απαλότητα και ανανέωση της επιδερμίδας, επιτρέποντάς της να αναζωογονηθεί από τις καθημερινές επιθέσεις (ήλιος, κρύο, αέρας, ρύπανση κ.α.).


Όταν κοιμόμαστε η επιδερμίδα αναζωογονείτε  και ευτυχώς ότι και να βάλουμε κατά την διάρκεια της νύχτας είναι περισσότερο απορροφητικό από ότι κατά την διάρκεια της ημέρας.
Γι΄αυτό είναι πολύ σημαντική η περιποίησή της πριν πάμε για ύπνο.


Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι να ενυδατώσουμε και να αφήσουμε την επιδερμίδα μας να αναρρώσει.


Σημαντικά βήματα: 

1. Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους της ημέρας
2. Απομακρύνουμε τα ίχνη των ρύπων και του καθαριστικού προϊόντος και συσφίγγουμε τους πόρους με το κατάλληλο προϊόν τόνωσης.
3. Βάζουμε μια πλούσια ενυδατική κρέμα νύχτας που αναδομεί το πρόσωπο κατά την διάρκεια του ύπνου.




Με της σειρά Ganozhi E Series μπορούμε να έχουμε αυτό που ακριβώς επιθυμούμε από τα προϊόντα ομορφιάς. Είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και άλλα ισχυρά εκχυλίσματα βοτάνων που δρούν συνεργικά για να αποτρέψουν προβλήματα πριν δημιουργηθούν, αλλά και να φροντίσουν και να προστατεύσουν το δέρμα όταν θα χρειαστείτε βοήθεια.

DXN Ganozhi E Deep Cleansing Cream

Μια απαλή κρέμα καθαρισμού χωρίς σαπούνι.

Καθαρίζει το δέρμα σας σε βάθος χωρίς να το ξηραίνει.
Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, που προωθούν την αναγέννηση των κυττάρων.

Εφαμόστε το για: Να αφαιρέσετε σε βάθος τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα σας ενυδατωμένο και χωρίς να το ταλαιπωρήσετε.
Το αποτέλεσμα: Το δέρμα σας αποκτά αίσθηση αναζωογόνησης και φαίνεται πιο υγιές από ποτέ!
 

DXN Ganozhi E Hydrasoft Toner
Ένα τόνερ με βάση το νερό και γαλακτώδη υφή, που καθαρίζει ενώ ελαχιστοποιεί τους πόρους.
Εισχωρεί στο δέρμα και το τονώνει από τα βαθύτατα επίπεδά του. Περιέχει πολύ δραστικά εκχυλίσματα φρούτων όπως το μύρτιλλο, το πορτοκάλι και το λεμόνι.
Θρέφει δυναμικά το δέρμα χάρη στην ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και στη ζάχαρη σφενδάμου, για να εξασφαλίσει πιο λεία και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες, που αφήνουν το δέρμα απαλό σαν βελούδο, με μια αίσθηση απίστευτης άνεσης και απαλότητας.
Εφαρμόστε το για:
Τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, κλείσιμο των πόρων του δέρματος που αποτελούν ανοιχτές εισόδους για διάφορους κινδύνους.

Το αποτέλεσμα:  Απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε 


DXN Ganozhi E Nourishing Night Cream

Μια πλούσια και κρεμώδης ενυδατική κρέμα που θρέφει εντατικά το δέρμα σας όταν εκείνο ανανεώνεται με φυσικό τρόπο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα ξυπνήσετε το πρωί και θα νοιώθετε την επιδερμίδα σας πιο απαλή και λεία. Τα πολλά εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχει, όπως Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum), Canadian Willowherb, Μύρο (Commiphora myrrha), Οξιά του δάσους (Fagus sylvatica), κοντυλόχορτο (Horsetail), Σπόρους Ηλίανθου, μαγιά και φύτρα Σιταριού βοηθούν στη βελίτωση όχι μόνο της σύσφιξης της επιδερμίδας αλλά δυναμώνουν και τη δομή του δέρματος που βρίσκεται βαθύτερα.
Εφαρμόστε το για: Να δώσετε στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται την νύχτα, για να μπορέσει να ανανεωθεί και να επιδιορθώσει τις βλάβες που υφίσταται όλη την ημέρα. Αναδόμηση όλων των στοιβάδων του δέρματος.
Το αποτέλεσμα: Λαμπερή, νεανική εμφάνιση και ξεκούραστη επιδερμίδα κάθε πρωί.

Το κλειδί λοιπόν για μια υγιή επιδερμίδα είναι ο καθημερινός καθαρισμός, η τόνωση και η ενυδάτωση ώστε να γίνει η επανόρθωση που χρειάζεται κατά την διάρκεια της νύχτας.
Πέντε λεπτά λοιπόν κάθε βράδυ είναι ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα για να διασφαλίσετε ότι η επιδερμίδα σας παραμένει υγιής καθώς μεγαλώνετε...