Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

COCOZHI


Η  DXN Cocozhi είναι μία ειδική σύνθεση με το καλύτερο κακάο και εκχύλισμα Γανοδέρματος (Ling Zhi) 
Έτσι,
πίνοντας ένα φλιτζάνι ζεστό DXN Cocozi θα έχετε διπλό όφελος για την υγεία σας.
Περιέχει επίσης αδενοσίνη που είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
 

Βάζετε τη σκόνη σε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό και απολαμβάνετε την σοκολάτα σας. Μπορείτε επίσης να την βάλετε σε σέικερ με κρύο νερό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Αυτή η απολαυστική συνήθεια, σε συνδυασμό με το ευεργετικό γανόδερμα μπορεί να αλλάξει την δική σας υγεία και της οικογένειάς σας !
Η ζεστή σοκολάτα δεν είναι πια μία ένοχη συνήθεια, αλλά ένα δώρο ευεξίας στον εαυτό σας.

Ένα από τα
κύρια συστατικά του κακάο είναι τα φλαβονοειδή τα οποία είναι γνωστά για την ενίσχυση  του μονοξειδίου του αζώτου, μια χημική ουσία που βοηθά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και την αύξηση της ροής του αίματος και δίνει υγεία στην καρδιά, στον εγκέφαλο και σε όλο το σώμα.

Στους ανθρώπους, τα φλαβονοειδή δρουν ως φυσικά αντιοξειδωτικά καταπολεμώντας  την κυτταρική βλάβη
Οι δίαιτες
πλούσιες σε αντιοξειδωτικά μειώνουν τον κίνδυνο του καρκίνου, των καρδιαγγειακών παθήσεων και του Αλτσχάιμερ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα
μιας μελέτης που δημοσιεύθηκε στο Journal of Agricultural and Food Chemistry, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με δύο κουταλιές της σούπας καθαρή σκόνη κακάο έχει δύο έως τρεις φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, και όσο πέντε φορές περισσότερο από ό, τι ένα φλιτζάνι μαύρο τσάι.
Πίνοντας ένα
φλιτζάνι κακάο μπορεί να ενισχύσει τον εγκέφαλο μας.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση φλαβονοειδών πλούσια σε κακάο οδήγησε σε σημαντικές αυξήσεις στην εγκεφαλική αιματική ροή.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κολωνίας στη Γερμανία ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα της τακτικής κατανάλωσης κακάου στην πίεση του αίματος είναι συγκρίσιμα με εκείνα που παράγονται από ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα.
Τα φλαβονοειδή
του κακάο, επίσης, φαίνεται να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για τη χοληστερόλη. Η κατανάλωση κακάο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα της καρδιάς-στην υγιή υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη (HDL) και μειώνει τα επίπεδα στην λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL).